Klimagardiner

Klimagardiner er betegnelsen for en række af forskellige typer stof, plisséer og persienner, som alle har den unikke egenskab at de virker isolerende og varme/kulde reflekterende.

Om vinteren virker klimagardiner isolerende ved at give vinduerne „en dyne på”, om sommeren har klimagardiner en reflekterende effekt som får solens varmestråler til at forblive mellem gardinet og ruden. Den ultimative udnyttelse af Klimagardiner opnår man hvis gardinsystemerne motoriseres og computerstyres.
 
ZENITH ENERGY, THERMO PLISSÉ & KLIMA SCREEN er de 3 nye typer af gardiner som HAVLUND b.la. kan tilbyde indenfor klimagardiner.
 
ZENITH ENERGY er en persienne som hvis man om vinteren stiller persiennens lameller med sølvsiden indad i lokalet får en refleksion af varmestrålerne, lamellerne får den opadstigende varme luft til at forblive inde i lokalet og der dannes et isolerende rum mellem persiennens bagside og vinduesruden.
 
Om sommeren stilles persiennens lameller med sølvsiden udad mod ruden, hermed opnås en refleksion af solens stråler som betyder at rummet mellem persiennen og ruden opvarmes, en langt mindre del af varmen trænger dermed ind i lokalet.
 
THERMO PLISSÈ er en række plisséstoffer, som har en termoeffekt. Nogle af THERMO plisséstofferne er 100% mørklæggende, mens andre lader lyset trænge igennem. THERMO PLISSÈ tilbyder en reduktion af varmetabet på op til 25% i nybyggeri.
 
KLIMA SCREEN fungerer som et almindeligt rullegardin. Det specielle ved KLIMA SCREEN er de tekniske egenskaber i stoffet. Ligesom de to andre Klimagardiner har KLIMA SCREEN en termoeffekt der holder varmen ude om sommeren og inde om vinteren. Derudover tilbydes KLIMA SCREEN stofferne også med antimikrobiel beskyttelse, denne er med til at bekæmpe bakterier, skimmel og mug som kan forårsage pletter og lugtgener.
KLIMA SCREEN kæmper kontinuerligt imod disse mikrober og gør samtidig KLIMA SCREEN stoffer lettere at rengøre.

HAVLUND & CO. A/S   |   METALGANGEN 9E 2690 KARLSLUNDE   |   TLF: +45 4342 6444   |   EMAIL: INFO@HAVLUND.DK   |   SALGS -HANDELSBETINGELSER

CVR 31071399

© Copyright – All rights reserved.

Til top