SIlverscreens til domicil

Havlund har leveret samt monteret SilverScreens til et Domicil i Nærum. For mere information omkring opgaven, er I velkommen til at kontakte Havlund.

Solafskærmning til 110 byhuse

Havlund har vundet og udført montering af rullegardiner i 110 stk. Byhuse. Aftalen blev indgået med NCC

Screens til plejecenter
Havlund har stået for leverancen samt montering af Zip-Screens til Hundested Plejecenter.
Plissegardiner til nyt domicil
Havlund har vundet og udført montering af 75 stk. plissegardiner, til Leaseplans nye domicil beliggende i Brøndby.
8.225 meter gardiner
Havlund har vundet og udført montering samt syning af 8.225 meter gardiner til et sygehus. Gardinstoffet var af kvalitet Trevira CS. For flere information omkring projektet, er I velkommen til at kontakte os.
Stege feriecenter
Havlund er blevet udvalgt til at indrette 39 stk. ferielejligheder med solafskærmning.
4000 kvm2 tæppe til nyt domicil
Havlund er vundet og udført pålægning af 4000 kvm2 tæpper, til Haldor Topsøes nye domicil i Lundtofte.
Mash hamburg
Havlund har monteret 7 stk. integreret knækarmsmarkiser i Hamburg for MASH. Løsningen blevet fundet i samarbejde med MASH engelske arkitekt.
800 kvm2 tæppefliser
Havlund er vundet og udført pålægning af 800 kvm2 tæppefliser, til et nyt domicil beliggende i Skandinavisk Transport Center.
Screens til 48 byhuse
Havlund har vundet og udført montering af screens til 48 stk. Byhuse. Systemerne bliver lakeret i speciel RAL farve, efter ønske fra arkitekten. Aftalen blev indgået med NCC.
Total leverance til carepoint
Havlund har vundet total leverance til Carepoint.
Udvendige persienner
HAVLUND & CO. A/S har indgået aftale med MT Højgaard A/S om udførelse af akustikregulering, panelgardiner, udspændt akustik- og solafskærmningsloft samt udvendige persienner på byggesagen Administrationscentret Storebælt A/S i Korsør.
24 stk. fritstående markiser
Havlund har vundet og udført en opgave i fællesskab med italienske arkitekter. Opgaven bestod i at overdække en terrasse på 300 kvadratmeter, dette blev løst ved at benytte 24 stk. fritstående markiser.
DR byens koncerthal – akustisk regulering
HAVLUND & Co. A/S har indgået aftale med Lindner AG om udførelse af akustisk regulering i DR Byens Koncertsal. Her skal vi udføre arbejde i 10 “Sound locks”. Designet er udviklet i et samarbejde mellem Architects Jean Nouvel og HAVLUND & Co. A/S.
Aftalen er indgået med E.O. Jønsson A/S i Herlev
Gardiner og stoflofter på Munkegårdskolen i Gentofte. Aftalen er indgået med E.O. Jønsson A/S i Herlev, som er hovedentreprenør på byggesagen. Vi skal udføre gardinstænger og nogle store elektriske gardintræk samt gardiner og lydgardiner samt udføre ca. 1100 m2 loftsgardiner. Loftsgardinerne skal udføres i en PVC-fri glasfiberdug som udspændes under lofterne.
Desuden er indgået aftale med MT Højgaard A/S om udførelse af gulve i 14 boliger i Haslev.

HAVLUND & CO. A/S   |   METALGANGEN 9E 2690 KARLSLUNDE   |   TLF: +45 4342 6444   |   EMAIL: INFO@HAVLUND.DK   |   SALGS -HANDELSBETINGELSER

CVR 31071399

© Copyright – All rights reserved.

Til top