VINYL

Vinylgulve er et 100% syntetisk produkt. Vinylgulve anvendes i arealer med tæt trafik og stort slid og har en lang levetid.
Et vinylgulv er en fantastisk mulighed for at skabe et helt unikt gulv, som passer til lige præcis de behov, du har til dit gulv.
Vinylgulve kan laves i nærmest ubegrænsede variationer, alle regnbuens farver, forskellige mønstre og overflader. Vi kan levere et vinylgulv med en naturtro overflade som træmønster, stenflade prægning eller hvad du nu ellers synes ville være det perfekte til dit gulv.
Fleksibilitet, skridsikkerhed, elasticitet, lyddæmpning, gulvhygiejne og ergonomisk aflastning. Ved anvendelse af polymerer af højeste kvalitet og de nyeste produktionsteknologier sikres disse egenskaber vedvarende gennem hele gulvfladens levetid. Dette er vigtigt specielt i områder med intensiv belastning som f.eks. på hospitaler, i sundhedssektoren, butikker, restauranter, lufthavne, hospitaler, skoler, børnehaver, biblioteker og kontorer m.v.

Vinylgulve kan fås antistatiske, og kan derfor anvendes i rum, hvor der arbejdes med elektroniske komponenter og kan ligeledes anvendes i vådrum.

Ved anvendelse i industrikøkkener bør man være opmærksom på, at vinyl er sårbart over for glasskår og kogekar, hvorfor utætheder i vinylgulvet vil / kan forekomme.

Kontakt HAVLUND for yderligere information eller et uforpligtende møde.

HAVLUND & CO. A/S   |   METALGANGEN 9E 2690 KARLSLUNDE   |   TLF: +45 4342 6444   |   EMAIL: INFO@HAVLUND.DK   |   SALGS -HANDELSBETINGELSER

CVR 31071399

© Copyright – All rights reserved.

Til top